Gin G'vine Floraison

G'Vine Floraison
3700209600106
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Gin G'vine Floraison

G'Vine Floraison klinkt niet enkel paradijselijk maar zo ziet zijn fles er ook uit. Floraison betekent letterlijk in het Frans de bloeitijd van de druivenplant, vlak voordat de vruchten gaan groeien (vruchtzetting). Het is dus het verschijnen van de druiven na de bloei waarbij de bloem verandert in een vrucht. Dit gebeurd eenmaal per jaar in midden juni.


Voor alle duidelijkheid: deze gin wordt gemaakt op basis van de Ugni Blanc druif.


Dat de G’Vine Floraison een échte topper is moet je ons niet meer vertellen. Deze zomerse godendrank viel meermaals in de prijzen.

G’Vine Floraison klinkt niet enkel paradijselijk maar zo ziet zijn fles er ook uit. Floraison betekent letterlijk in het Frans de bloeitijd van de druivenplant, vlak voordat de vruchten gaan groeien (vruchtzetting). Het is dus het verschijnen van de druiven na de bloei waarbij de bloem verandert in een vrucht. Dit gebeurd eenmaal per jaar in midden juni.


Voor alle duidelijkheid: deze gin wordt gemaakt op basis van de Ugni Blanc druif.


Dat de G’Vine Floraison een échte topper is moet je ons niet meer vertellen. Deze zomerse godendrank viel meermaals in de prijzen. Zo werd hij in 2008 bekroond met een gouden medaille en een score van 94 ‘exceptional’ punten door International Review of Spirits, BTI. In dat zelfde jaar mocht deze gin de zilveren medaille in ontvangst nemen tijdens de ‘San Fransisco World Spirits Competition’.

Gin Botanicals
Ugni Blanc druif.
Gerelateerde Producten