Historie Likeuren Pallini

 

Likeur Pallini

Het geheim van het succes is de kwaliteit! Pallini limoncello wordt gemaakt van I.G.P. Sfusato citroenen,
die groeien aan de Amalfikust in de buurt van Napels.

 

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Pallini Limoncello 3 liter

Pallini Limoncello 3 liter is zuiver en puur van smaak.
kg

Pallini Limoncello 0.70

Pallini Limoncello 0.70

De zuren neutraliseren fijn de vetten in de mond en zorgen voor een frissen en fijne ervaring.
Ook 'on the rocks' is de likeur een leuke basis voor fijne cocktails.

kg

De citroenen

Deze worden op natuurlijke wijze geteeld (100% natuurlijk) en met de hand geplukt.
Vervolgens weken de schillen van deze citroenen in pure alcohol, alvorens het geheel door toevoeging van suiker tot een mooie likeur gemaakt kan worden.

Recept

Het ware geheim van Pallini limoncello gaat echter schuil in een oud familierecept. Pallini limoncello is zuiver en puur van smaak. De kleur is identiek aan die van vers geperst citroensap; niet helemaal helder en zacht geel-groen.
Aan Pallini limoncello worden geen geur- en smaakstoffen toegevoegd.
Je ruikt en proeft pure citroenen. De afdronk is fris en zoet, maar niet stroperig.