all_dc75ace9-ef7a-4fd2-9c5b-bc914bda103f_1024x1024_

History Havn 4 soorten

HAVN gin neemt je mee naar andere oorden

Havn

die vertellen over andere gewoonten en volkeren, andere gebruiken en rituelen.
Een heerlijke gin van Belgische makelij in een bijzonder mooie fles, verkrijgbaar in vier verschillende flavors.

De prachtige flessen

ondergaan een bijzondere procedure: ze krijgen allemaal een andere frisse kleur en worden gelakt met een soort metaalverf, waarna ze een elektrische lading ondergaan. Zo verkrijgen ze dit ultra originele gevlamde resultaat. HAVN Gin heeft als allereerste deze procédé toegepast.


Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Gin Havn Mrs Marseille

Havn gin neemt je mee naar andere oorden, die vertellen over andere gewoonten en volkeren,andere gebruiken en rituelen.

kg

Gin Havn Cph Copenhagen

Havn gin neemt je mee naar andere oorden, die vertellen over andere gewoonten en volkeren,andere gebruiken en rituelen.

kg

Gin Havn Bkk Bangkok

Havn gin neemt je mee naar andere oorden, die vertellen over andere gewoonten en volkeren,andere gebruiken en rituelen.

kg

Gin Havn Anr Antwerp

Havn gin neemt je mee naar andere oorden, die vertellen over andere gewoonten en volkeren,andere gebruiken en rituelen.

kg

Havn Gin Marseille 40° 70 Cl

MRS is de havencode van Marseilles. We denken meteen aan de Côte d'Azur, warme zomers, goudkleurige stranden en de Middellandse Zee. In de neus komen je meteen de mediterraanse kruiden tegemoet:
een sterk boeket van rozemarijn en tijm. Pittig bazeke deze MRS HAVN gin. In de mond proef je de verschillende lagen van jeneverbes,
hartige kruiden, smeuïge olijven en frisse citrus in de afdronk. Hou je van Gin Mare? Dan moet je beslist deze MRS HAVN ook eens testen: je waant je meteen op goudgele Franse stranden.

ingrediënten: Rozemarijn, tijm, jeneverbes

Smaak & aroma: Laat je strelen door de warmte van een onder- gaande koperen zon op je huid bij de geuren van mediterraanse kruiden en olijven in de haven van Marseille, tijdens lange avonden vol doordringende herbale toetsen...

Garnituur: Venkel, tijm, rozemarijn en zwarte olijf

Aangepaste tonic: Schweppes

PERFECT SERVE

venkel
thijm
rosemarijn
zwarte olijf


Havn Gin Copenhagen 40° 70 Cl

Copenhagen gaat terug naar Købmandshavn of Koopmanshaven en verleent meteen de naam van deze gin: HAVN - het Deense woord voor haven. Copenhagen is niet meteen meer een grote zeehaven maar was immens populair onder de Scandinavische zeemanslieden in de middeleeuwen. Deze eeuwenoude zeecultuur wilden de makers van HAVN Gin ook verpersoonlijken in de gin. Dit vind je meteen in de naam CPH wat de havencode van Kopenhagen is. Door toevoeging van dille, gerookte berkenhout en zeekraal verkreeg men een aparte gin met frisse citrushinten, zilte smaken en een gefumeerde afdronk. Een zeer kwalitatitieve volle gin die zeker niet zou mistaan met een foodpairing van wereldse beste Kopenhaagse restaurant Noma.Wil je een gin met aparte en originele smaken? Dan raden we HAVN Gin CPH ten stelligste aan.

Ingrediënten: Dille, gerookt berkenhout, zeekraal
Smaak & aroma: Laat je meevoeren naar Kopenhagen en proef het zilt van zilveren gerookte vissen en pittig zeewier, voel de frisheid limoenzeste en een zeebries, ruik het rokerige wintervuur.

Garnituur: Dille, zeekraal, roze peperbolletjes en citroenzeste

Aangepaste tonic: Schweppes

PERFECT SERVE
dille
roze peper

Havn Gin Bangkok 40° 70 Cl

Reis mee naar het verre Bangkok met zijn harmonieuze gouden lichtheid van limoenblad en citroengras in contrast met zijn pittige gember,
proef de heldere frisheid van het verre oosten en haar eetbare bloemen en voel de tinteling van oosterse smaken op je tong.

Ingrediënten:
Smaak & aroma: Frisse citrustoetsen van kaffirlimoenblaadjes en citroengras zijn in volmaakte harmonie met de kruidgie gemberafdronk. Het boeket geurt onmiddellijk naar frisse citrus en prikkelende gemberhinten

Garnituur: Gekneusd citroengras, limoenpartjes en chilipeper (optioneel)

Aangepaste Tonic: Schweppes

PERFECT SERVE

ginger ale
limoengras
limoen partjes
chilipepper (niet opeten)

Havn Gin Antwerp 40° 70 Cl

Deze HAVN Antwerp gin heeft herkenbare tinten van Vlaamse rabarber in combinatie met een vleugje kaneel, anijs en vanille. Een aangename samenstelling met een vlotte toegankelijkheid. Kom thuis in Antwerpen bij de zwarte gietijzeren kookpotten vol Vlaamse rabarber en troostende aroma’s en herken de zachtzoete toets van vanille en kaneel.

Ingrediënten: Rabarber, kaneel, anijs en vanille

Smaak & aroma: Kom thuis in Antwerpen bij de zwarte gietijzeren kookpotten vol Vlaamse rabarber en troostende aroma’s en herken de zachtzoete toets van vanille en kaneel.

Garnituur: Rabarber of framboosjes en steranijs

Aangepaste tonic: Fever-Tree Mediterranean

PERFECT SERVE

mediterranean tonic
rabarber of framboos (volgens seizoen)
Steranijs