History Sir Chill gin

Een ode aan de tabaksplant, zonder de nadelige invloeden die gekend zijn als rooktabak.

Sir Chill gin

Back to the roots, tabak als geneesmiddel, bestudeerd door Jean Nicot en destijds meegebracht uit verre landen aanvankelijk om ziekten en hoofdpijn te bestrijden maar door de jaren heen steeds meer gebruikt als genotsmiddel. Wat op heden snoepgoed betekend voor de huidige maatschappij, een tussendoortje, een zoetje, een streling voor het smaakpallet. Dit was tabak voor de indianen. De tabaksplant door de jaren gebruikt en misschien ook misbruikt.... Sir Chill gin is een eerbetoon aan de meest
bediscussieerde plant ter wereld, welke onnoemelijk veel vari√ęteiten en smaken voortbrengt, een plant die waarschijnlijk de grootste invloed heeft op de hedendaagse maatschappij. In vloeibare vorm, als smaakmaker, een nieuw tijdperk breekt aan !!
Met een knipoog naar de wereld van de sigaar kreeg Sir Chill gin zijn uitstraling mee. Churchill : een groot en wereldwijd gekend sigaren model. En natuurlijk de man himself, een groot man met onderscheidende standpunten en visie, tevens gekenmerkd door zijn liefde voor de sigaar, welke hij steeds ter hand had.  Cederhout als glasgarnituur en extra smaakmaker. De sigarenband op de hals.

Maar er is meer :

Sir Chill gin heeft zijn subtiele smaak te danken aan de combinatie van plant, specerij, fruit en noten. De Smaak van de plant maakt hem specifiek, de specerij maakt hem kruidig, herkenbaar en toegankelijk, de toets van vanille is dan ook duidelijk aanwezig, de noten zorgen voor de bittere toets, waar het fruit zorgt voor een combinatie van frisheid en een zoete toets. Door de unieke blend gaat deze gin elke uitdaging aan.

Wil je hem zoet en rond :in combiantie met elderflower tonic water weet hij deze wens te vervullen. Voor zij die gaan voor een vol aroma : met een mediterean tonic water komt hij je zo tegemoet. Op zoek naar een bittertje metbijzondere smaakbelevenis, op zoek naar karakter : combineer met een original/natural tonic water en laat de levensgenieter in jezelf los !!

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Gin Sir Chill

Gin Sir Chill
kg