History Strange Donkey

DE LEGENDE VAN STRANGE DONKEY

Om onze kostbare gin te creëren, verenigen we vakkundig 23 ingrediënten, waarvan er 17 worden geteeld in de vruchtbare weide van Vremde, een slaperig stadje in de buurt van Antwerpen (naar alle waarschijnlijkheid de grootste stad van België). Lang, lang geleden besloten de dorpelingen een kerk te bouwen. Om de een of andere reden lieten ze het aan een ezel over om een geschikte plek te 'kiezen'. Waar het zou stoppen om te rusten, zouden ze bouwen. Zoals deze kopsterke dieren vaak doen, volgde de ezel resoluut zijn eigen pad en dwaalde af naar een nogal vreemde locatie. In het lokale dialect betekent "Vremde" "vreemd". Met deze karakteristieke maar delicate gin brengen we hulde aan Vremde, waar al onze ideeën wortel schieten.

 

ONTDEK DE GEEST VAN HET NACHTLEVEN!

Onze inspiratie ontwaakt wanneer iedereen goed slaapt. Het is waar: we verkiezen het lab boven ons bed. Over passie gesproken...

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Gin Strange Donkey Pink

Land: Belgie
Merk: Strange Donkey Pink
Inhoud: 50 cl
Alcoholpercentage: 40%
Smaak:kg

Gin Strange Donkey

Land: Belgie
Merk: Strange Donkey
Inhoud: 50 cl
Alcoholpercentage: 40%
Smaak: Citrus

kg

BOTANISCHE PRODUCTEN

Maar dat is nog maar het begin. Ken je die zomerfestivalposters vol met namen van verschillende artiesten "en nog veel meer"? Nou, onze ingrediëntenlijst is vrij gelijkaardig. Strange Donkey is begiftigd met een delicate mix van:

Jeneverbes om de boel op te fleuren. Koriander voor wat extra pep. Citroenverbena, dat bekend staat om het verminderen van stress. Garden angelica voegt smaak toe en heeft medicinale kracht (verslaat elke kou!). Prick-madam brengt een vleugje zuur in het feest. Olijfkruid voor dat zomerse mediterrane aroma. Walnoot, de 'noot' in voedingsstof stoppen. Appelvlierbloesem, geplukt om zijn honinggeurende aroma en Seven Succulent Secret Sensations, rechtstreeks uit de tuin van de ezel...

 

PRESENTEER HET ALS EEN CADEAU

Weet je zeker dat je dit juweeltje wilt delen? Waarom houd je het niet allemaal voor jezelf? Of zijn je vrienden echt zo bijzonder...? Nou, in dat geval: Serveer met Goldberg Tonic, een schijfje citrus, een plakje grapefruit en – als je het goed wilt doen – voeg wat roze peperbessen toe. Of serveer met Fever-Tree Mediterranean Tonic (die met het blauwe label), 1 kardemompeul, 1 plakje roze grapefruit en 3 roze peperbessen.