History GauGin

 

 

Gin GauGin 1

excl Verzendkosten
 

Gin GauGin 2

excl Verzendkosten kg

LANDGOED

In het witte dorp Gaucin beschikt Paul over een finca van ongeveer 16 hectare groot. Het domein telt – naast ongeveer 1700 kurkeiken – bomen die noten, kastanjes, sinaasappels en citroenen voortbrengen. De kruidentuin kent een enorme rijkdom aan aromatische kruiden: rozemarijn, salie, lavendel, tijm… Paul noemt het zijn aardse paradijs.

Het dorp ligt op 700 meter hoogte en het is net deze hoogtegraad waaraan het fruit en de kruiden hun hoge kwaliteit danken. Door de hoogte zakt de temperatuur in de winter namelijk tot tegen het vriespunt, maar wordt het in de zomer niet snikheet. Hierdoor heeft het fruit langer nodig om te rijpen en ligt het suikergehalte veel hoger dan gemiddeld. Dit levert een puurder product op en betere alcohol.

Er zijn drukke voorbereidingen gaande om ook te distilleren op het landgoed, zodat klanten, distributeurs, hoteliers en journalisten ter plaatse een kijkje kunnen nemen, eventueel gecombineerd met een overnachting in een van de mooie suites op het riante domein.

Het domein – midden in een ecologisch uiterst waardevol gebied – is een pareltje van de natuur, waar enkel biologisch gewerkt wordt.

De leuze van GauGin® is dan ook: Loved by nature, enjoyed by you!

Naast sinaasappel en citroen zijn
de volgende planten van groot
belang bij de productie van
GauGin®: jeneverbes, wilde
rozemarijn, wilde tijm, lavendel
en wilde salie.
In totaal zijn het 27 zorgvuldig
geselecteerde kruiden en
zongerijpte vruchten die GauGin®
zijn zo unieke karakter en
bijzonder lekkere smaak geven.
De leuze van GauGin® is dan ook:
Loved by nature,
enjoyed by you!

GauGin® wordt driemaal gedistilleerd in “small
batch” in een kleine, ambachtelijke distilleerderij.
Er zijn drukke voorbereidingen gaande om ook
te distilleren op het landgoed, zodat klanten,
distributeurs, hoteliers en journalisten ter
plaatse een kijkje kunnen nemen, eventueel
gecombineerd met een overnachting in een
van de mooie suites op het riante domein.
Het domein – midden in een ecologisch uiterst
waardevol gebied – is een pareltje van de natuur,
waar enkel biologisch gewerkt wordt.

 

TECHNISCHE FICHE

GauGin® I
Hoofdingrediënten: sinaasappel, wilde rozemarijn, wilde salie, wilde tijm, lavendel, jeneverbes
Alcholgehalte: 42° alc/vol
500 ml apothekerfles
Small Batch Handcrafted Dry Gin
Niet voor zwangere vrouwen
Niet voor -18 jaar
Plaats niet in de zon, of hevig licht. Bewaar best in het donker
Bewaartemperatuur : 18°C
Best te consumeren binnen 24 maanden na productiedatum
Al onze flessen zijn genummerd
Suggestie toevoeging: zeste van sinaasappel

Tonic/mixer: zie “The Perfect Serve”


GauGin® II
Hoofdingrediënten: citroen, wilde rozemarijn, wilde salie, wilde tijm, lavendel, jeneverbes
Alcholgehalte: 44° alc/vol
500 ml apothekerfles
Small Batch Handcrafted Dry Gin
Niet voor zwangere vrouwen
Niet voor -18 jaar
Plaats niet in de zon, of hevig licht. Bewaar best in het donker
Bewaartemperatuur : 18°C
Best te consumeren binnen 24 maanden na productiedatum
Al onze flessen zijn genummerd
Suggestie toevoeging: zeste van citroen

Tonic/mixer: zie “The Perfect Serve”

Over Gin Ur Way

Glenn Vanbellingen is het gezicht achter Gin Ur Way, de beroemde Belgische
blog waar u alles vindt wat u over gin wilt weten. Op de sociale media
weet Glenn een groeiende groep volgers te boeien in binnen- en buitenland,
van gin-aficionado’s tot producers. Gin-distilleerders uit heel Europa vragen
hem om advies, reviews en zichtbaarheid voor hun merk.
Zijn rol als intermediair tussen producers en distributeurs is uniek,
zijn reviews in verscheidene magazines zijn veelgelezen. Dit alles draagt
bij aan de vestiging van het Gin Ur Way-merk als een internationaal
kwaliteitslabel. Ondertussen beoordeelde Glenn al meer dan 550 gins
volgens een welbepaalde, zeer strikte methodologie.

Over Paul Van den Heuvel

Paul Van den Heuvel stond aan de wieg van meerdere
succesvolle bedrijven en werkte of schreef mee aan diverse
bestsellers. Zo was hij de eerste die een internationaal
boek voor het grote publiek uitbracht rond de
Geheime Archieven van het Vaticaan.
Paul is bezeten van gastronomie en kwaliteit.
Enkel het beste is goed genoeg! Op zijn landgoed
wordt dan ook uitsluitend biologisch en zonder enig
compromis gewerkt. Aan dit landgoed en de huizen
erop bewaren gasten blijvende herinneringen.
Paul reist voor GauGin® de wereld rond “to spread the virus”...