Het unieke wijnsysteem Coravin is nu bij Krijgsman verkrijgbaar. Met Coravin kunt u gemakkelijk wijnen per glas schenken zonder de fles te ontkurken. Geen kwaliteitsverlies dus! Door het gebruik van argon gas komt er geen zuurstof bij de wijn waardoor de wijn niet oxideert. Zo kunt u meerdere en exclusievere wijnen per glas aanbieden.

Coravin, Model Three+

Coravin pure capsules

Coravin Standard Replacement Needle

Productomschrijving Coravin Wijnsysteem Model One - Zwart Wijn schenken zonder de wijnfles te ontkurken Comfortabele grip Wordt standaard geleverd met twee argon capsules Coravin wijnsysteem Model One Zwart Heb je moeite met het ontkurken van een wijnfles? Dan is het Coravin wijnsysteem Model One in de kleur zwart perfect voor jou!

Deze innovatieve wijntap heeft als grootste voordeel dat jij de wijnfles niet hoeft te ontkurken, waardoor het niet meer nodig is om de fles in één avond leeg te maken. Het klinkt misschien raar om wijn uit een wijnfles te halen zonder dat je de fles daadwerkelijk ontkurkt, maar dit wijnsysteem werkt op een speciale manier. Deze wijntap werkt namelijk met een combinatie van edel argon gas en een holle naald. Om het wijnsysteem te gebruiken, klem je als allereerst de wijntap om de wijnfles heen. Dit zorgt ervoor dat de holle naald op de kurk komt te staan. Hierna druk je het wijnsysteem naar beneden, zodat de naald door de kurk heen gaat. Nu hoef je slechts op de knop te drukken om het argon gas aan de fles toe te voegen, waardoor je gemakkelijk wijn kunt schenken. Dankzij dit argon gas zal er druk ontstaan in de wijnfles zodat de wijn uit de fles komt. Daarnaast heeft het argon gas nog een andere belangrijke functie. Dankzij dit gas komt er geen zuurstof meer bij uw wijn, waardoor er geen oxidatie zal gaan plaatsvinden! Als je klaar bent met het schenken van uw wijn, kan je de naald eenvoudig terugtrekken en zal de kurk zichzelf sluiten.

Beleef het gemak van het Coravin wijnsysteem Model One in de kleur zwart en bestel snel in onze webshop!

Dit model wordt inclusief geleverd met de volgende accessoires:

  • Coravin standaard naald Twee argon capsules
  • Schoonmaakset voor de naald
  • Sleeve voor een wijnfles

Coravin wijnsysteem reinigen Om een langere levensduur te kunnen garanderen is het noodzakelijk om jouw Coravin wijnsysteem regelmatig te reinigen. Het reinigen van de wijntap gaat dan ook gemakkelijk en snel! Wanneer je gebruik hebt gemaakt van het wijnsysteem, kan je de naald reinigen met warm kraanwater. Daarnaast kan je de wijntap ook schoonmaken door middel van een vochte doek. Na het reinigen van de wijntap moet je alleen nog op de knop drukken om het overtollig water uit de holle naald te blazen. Het Coravin wijnsysteem reinigen is gemakkelijk! Let op: leg de Coravin wijntap nooit in zijn geheel in het water. Dit kan ervoor zorgen dat het wijnsysteem stuk gaat. Als je alleen de naald wilt reinigen, mag je nooit op de trekker drukken! Coravin argon capsules. Daarnaast ben je bij ons altijd aan het juiste adres voor andere schitterende producten van het Amerikaanse merk Coravin. Een Coravin wijnsysteem kopen doet je daarom natuurlijk bij Wijnen Krijgsman.

Video over Coravin Wijnsysteem Model One - Zwart Bekijk de video en raak geïnspireerd.