Clover Gin


ONS VERHAAL

Onze jeugd aan de Kalmthoutse heide heeft ons een sterke verbondenheid met de natuur gebracht. De klaver is een symbool van onze jeugd; de geur van dauw in de vroege morgen, paardrijden door de uitgestrekte weilanden en uiteraard de onbreekbare band tussen drie zussen. Een drie-eenheid: met dezelfde wortels maar eigen karakters.


Deze ingrediënten vormden de perfecte basis voor onze onderneming; een avontuur dat ons dichter bij elkaar en ons doel bracht: het maken van de allerlekkerste gin!


Het proces om deze gin te maken startte in februari 2015, dit werd uiteindelijk een zoektocht van meer dan 8 maanden, waarbij Clover gin ontstond in november 2015


Met de traditionele ingrediënten – jeneverbes, kardemom en koriander – als basis voor de gins, zijn we botanische extracten gaan toevoegen en proeven, proeven, proeven. De kracht van het succes van onze smaken zit hem in de veelzijdigheid. Ieder van ons bracht haar favoriete smaken in totdat het samensmolt tot de complexe maar harmonieuze gins die wij vandaag hebben ontwikkeld.

 

 

Clover Summer Mocktail 0%

excl Verzendkosten kg
 

Gin Clover Mineral 0%

excl Verzendkosten kg
 

Gin Clover Limonetta

excl Verzendkosten
 

Gin Clover Gin

excl Verzendkosten kg
 

Gin Clover Lucky n°4

excl Verzendkosten kg