<

Historie Vacu vin

Geschiedenis

Het is allemaal begonnen in 1986 toen Dhr. Bernd Schneider, oprichter van Vacu Vin, op het idee kwam van de Vacuum Wine Saver.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Vacu-Vin Vacuum Wine Stoppers

Vacu-Vin Vacuum Wine Stoppers

- Vertraagt het oxidatieproces
- Gebruikt in combinatie met de Vacuum Wine Saver
- Herbruikbare stopper

Vacu-Vin Vacuum Wine Saver

Vacu-Vin Vacuum Wine Saver

- Vacuüm indicator
- Nu met gepatenteerde “click”
- Geopende flessen wijn langer houdbaar
- Niet voor mousserende wijnen

Vacu-Vin Bottle Opener

Vacu-Vin Bottle Opener

- Opent gemakkelijk schroefdoppen, kroonkurken en champagneflessen
- Comfortabele grip
- Voor zowel links- als rechtshandig gebruik

Vacu-Vin Waiters Corkscrew

Vacu-Vin Waiters Corkscrew

- Compact uitgevoerd
- Lichtgewicht
- Makkelijk twee traps hevelmechanisme

Vacu-Vin Cutting Borad & Tray

Vacu-Vin Cutting Borad & Tray

- Snijplank gemaakt van bamboe, een herwinbare grondstof
- Bamboe heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen
- Bamboe snijplank absorbeert weinig vocht
- Antislip voetjes om wegschuiven te voorkomen
- Lade om snij afval van voedsel te scheiden

Idee

Zijn idee voor de Wine Saver kwam direct voort uit het drinken van een slok geoxideerde wijn. Samen met zijn broer John, een technicus, ontwikkelde hij een concept om aangebroken flessen wijn langer te bewaren. De Vacuum Wine Saver wordt thans in 35 miljoen huishoudens gebruikt in meer dan 80 landen over de gehele wereld. In 1986 is Vacu Vin B.V. opgericht voor de productie en distributie van de Vacuum Wine Saver, die al snel werd gevolgd door de introductie van andere innovatieve huishoudelijke producten. Vandaag de dag hebben de producten uit het Vacu Vin assortiment hun succes bewezen door bekroond te zijn met meer dan 20 (inter)nationale ontwerp- en handelsprijzen.

Filosofie

Vacu Vin is er zeker van dat haar groei voort moet komen uit eigen capaciteit om originele nieuwe producten te introduceren aan de consumenten over de hele wereld. De introductie van unieke producten met een toegevoegde waarde maakt het Vacu Vin mogelijk om iets extra`s aan zowel de consument als de detailhandel aan te bieden. Het opmerkelijke van het product assortiment is dat alle producten wereldwijd gepatenteerd zijn om imitatie te voorkomen. Als een internationaal opererend bedrijf is het belangrijk om zichzelf een doel te stellen waarop het zich kan concentreren. Vacu Vin`s "mission statement" is als volgt: "Om een internationale fabrikant en distributeur van innovatieve voedsel en wijn gerelateerde producten te zijn voor het huiselijke en professionele gebruik, welke gekenmerkt worden door hun praktische toepassingen tijdens dagelijkse omstandigheden. Al de door Vacu Vin geproduceerde en ontwikkelde producten onderscheiden zich zowel door hun originaliteit als door hun gunstige prijs-kwaliteit verhouding."