<

Historie Vacu vin

Geschiedenis

Het is allemaal begonnen in 1986 toen Dhr. Bernd Schneider, oprichter van Vacu Vin, op het idee kwam van de Vacuum Wine Saver.

 

Vacu-Vin Active Champagne Cooler

excl Verzendkosten
 

Vacu-Vin Active Wine Cooler

excl Verzendkosten
 

Vacu-Vin Active Cooling Carafe

excl Verzendkosten
 

Vacu-Vin Barbecue Cooler / Cool Plate

excl Verzendkosten
 

Vacu-Vin Campagne Saver

excl Verzendkosten
 

Vacu-Vin Wine Server

excl Verzendkosten

Idee

Zijn idee voor de Wine Saver kwam direct voort uit het drinken van een slok geoxideerde wijn. Samen met zijn broer John, een technicus, ontwikkelde hij een concept om aangebroken flessen wijn langer te bewaren. De Vacuum Wine Saver wordt thans in 35 miljoen huishoudens gebruikt in meer dan 80 landen over de gehele wereld. In 1986 is Vacu Vin B.V. opgericht voor de productie en distributie van de Vacuum Wine Saver, die al snel werd gevolgd door de introductie van andere innovatieve huishoudelijke producten. Vandaag de dag hebben de producten uit het Vacu Vin assortiment hun succes bewezen door bekroond te zijn met meer dan 20 (inter)nationale ontwerp- en handelsprijzen.

Filosofie

Vacu Vin is er zeker van dat haar groei voort moet komen uit eigen capaciteit om originele nieuwe producten te introduceren aan de consumenten over de hele wereld. De introductie van unieke producten met een toegevoegde waarde maakt het Vacu Vin mogelijk om iets extra`s aan zowel de consument als de detailhandel aan te bieden. Het opmerkelijke van het product assortiment is dat alle producten wereldwijd gepatenteerd zijn om imitatie te voorkomen. Als een internationaal opererend bedrijf is het belangrijk om zichzelf een doel te stellen waarop het zich kan concentreren. Vacu Vin`s "mission statement" is als volgt: "Om een internationale fabrikant en distributeur van innovatieve voedsel en wijn gerelateerde producten te zijn voor het huiselijke en professionele gebruik, welke gekenmerkt worden door hun praktische toepassingen tijdens dagelijkse omstandigheden. Al de door Vacu Vin geproduceerde en ontwikkelde producten onderscheiden zich zowel door hun originaliteit als door hun gunstige prijs-kwaliteit verhouding."