Guillaume Aurele Rosé

Alma Cersius Guillaume Aurele Rose met schroefdop

Alma Cersius Le Rosé Coteaux De Beziers
3760143146658
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Cersius Guillaume Aurele rosé met schroefdop        

Le Rose Alma CersiusHeel de wereld weet dat de rose wijnen van Alma Cersius onweerstaanbaar zijn, met deze nieuwste Rose maken ze een wereld primeur. Voor deze prijs echt een feest met slingers en ballonnen! De rose is opgebouwd uit de druiven Syrah, Cinsault, Grenache, Merlot, Cabernet Sauvignon die opgroeien in het beste klimaat. Door de vele zon uren en koelte van de nacht en zeewind krijgen de druiven alles wat ze nodig hebben. Dat proeven we terug maar ook de rijke bodem waar de planten staan aangeplant geeft de stijl van de rose. In de ochtend worden de druiven geoogst, dit wordt gedaan om de frisheid in de wijn te behouden. Waarna de trossen worden geselecteerd op sorteertafels, want alleen het beste sap mag in de fles terecht komen zegt de wijnmaker.
Herkomst : Alma Cersius, Languedoc, Frankrijk
Druivenras : Cinsault, Grenache noire, Syrah.
Smaak : Is in eerste instantie fris en rijp met mooie tonen van rood fruit zoals aardbei en framboos. Achter op de tong nuances van perzik, appel en rode bloesem.
Geur : De geur van framboos, perzik, aardbei en wat rode bloemen.
Kleur : Een mooie licht roze kleur
Serveren bij : De heerlijke frisse afdronk maakt dat alles samenvalt, wat een prachtig glas rose en wat ons betreft een goude medaille voor deze rose
Temperatuur : 6 - 10 °C