Alma Cersius Felin noire Premium Blanc

Alma Cersius Félin noire Premium blanc
3760143145248
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Alma Cersius Felin noire Premium Blanc

Félin noir vertegenwoordigt het evenwicht van de terroirs, het triggert de zintuigen, geeft kracht aan de rust. Op het eind is het een gebrul van tevredenheid.

  • Beschrijving
  • Specificaties
Wanneer de wijnmaker de eerste selectie van de gevinifieerde Grenache proeft, is het verstandig om aan te vangen met de oogst van Cers. (“een majestueuze stijl : een mooie kleur, glanzend zwart. Het pallet : bijna woeste, wilde aroma’s.”) Het is op dat moment dat een vluchtig beeld zijn geest passeert. Daarna vervolgt hij de dégustatie met de Grenache van de percelen van Portiragnes (“een zijdezachte textuur, een rendez-vous tussen souplesse en evenwicht.) Het is dan dat in de geest van de wijnmaker een sterk beeld naar voor komt van een grote katachtige. (Félin noir= zwarte katachtige).
Herkomst : Languedoc Rhone, Frankrijk
Druivenras : Chardonnay, Sauvingnon, Viognier.
Smaak : Rijk en complex in de mond, met toetsen van honing, hars van dennen en zeste van citrusvruchten, gevolgd door de geur van gegrilde rozemarijn.
Geur : Een complexe maar toch elegante neus met aroma’s van gekonfijte mandarijnen, exotische vruchten, passievrucht, ananas en zachte kruiden.
Kleur : Een mooi uitgesproken gele kleur met een gouden reflectie.
Serveren bij :
Temperatuur : 8 - 12 °C